Termékek Menü
0

Szállítási információk

Szállítás


Rendelésedet az MPL szállítja az általad megadott helyre. A termék várható szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetőséged van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Amennyiben kényelmesebb neked, csomagodat Budapest belvárosában is átveheted előre egyeztetett időpontban és helyen.

2016. szeptember 5-től Pick Pack Pontra is kérheted a csomagodat! Mindenkinek útba esik egy Pick Pack Pont, ahol a nyitvatartási időtől függően akár éjjel-nappal átvehető a csomag. Az üzletek nagy része bankkártyát is elfogad, de természetesen készpénzzel is lehet fizetni – a választás a tied. A csomag akár 7 naptári napig vár rád az átvételi ponton – akkor, ott és úgy veheted át a rendelésed, ahogyan neked a legkényelmesebb!

Az Inmedio üzletek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, a nagyvárosok sétálóutcáin, a Relay üzletek a főbb közlekedési csomópontoknál mit például a MÁV, BKV, Volán társaságok, vagy a Budapest Airport területén. Továbbá az autóval közlekedők számára kitűnő lehetőséget teremtenek a csomagátvételre a MOL, OMV, Avanti és Avia töltőállomások. A hálózat részét képezik a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax üzletek is, melyek megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban. Szintén Pick Pack Pont partnerek a Coop hálózat boltjai.

Hogyan működik?

  • Tedd a kosárba a kiszemelt terméket, majd a kézbesítési opciók során válaszd ki a legközelebbi Pick Pack Pont-ot

  • A rendelést követően e-mail üzenetben értesítést küldünk arról, hogy mikor adjuk át a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére

  • A csomag útját nyomon követheted a megadott azonosító kód/csomagszám megadásával a Pick Pack Pont weboldalán keresztül

  • Értesítést kapsz, amikor a csomagod megérkezik a választott Pick Pack Pontra

  • A csomagod átvételére 7 naptári nap áll rendelkezésedre

Kiszállítási idő:

A raktáron lévő termékek esetében 1-3 munkanap, előrendelhető termékek esetén 1-3 hét.


Szállítási módok és díjak: 

Rendelési érték

Házhoz szállítás

MPL Postán maradó

MPL Postapont

MPL Csomagautomata

Pick Pack Pont

0-19.999.- Ft között

1.150.- Ft

1.150.- Ft

1.150.- Ft

790.- Ft

950.- Ft

20.000.- Ft felett

ingyenes

ingyenes

ingyenes

ingyenes

ingyenes

Utánvételes megrendelés esetén

a szállítási költséghez az utánvételi díj + 450 Ft még hozzáadódik

Magyarország területén kívülre nincs módunkban szállítani.