Termékek Menü
0
+36 70 295-4549

Utazóágy

Akár nyaralni indul a család, akár a nagyit látogatja meg hétvégén, az utazóágy kényelmesebbé teszi a baba és a család pihenését egyaránt. Nem kell átmeneti megoldásokat keresni a baba altatásához és napközben is biztonságos helyen játszhat benne.

 

Rendezés:
Nézet:

Összehajtható utazóágy újszülöttkortól

Többé nem kell, hogy a nyaralás vagy a rokonlátogatás különösebb fejtörést okozzon akkor sem, ha a család csecsemővel utazik. A Koo-di kényelmes, hordozható alvókuckója ideális megoldás, ha idegen helyen kell a babának aludnia. Legyen szó a délutáni pihenésről vagy az éjszakai alvásról.

A Koo-di Pop-up utazóágya valaha készült legkönnyebb utazóágy család tagja. Másodpercek alatt felállítható és  egyszerűen összehajtogatható a saját hordozótáskájába. Az utazóágy anyaga lélegző poliészter és pamut keveréke.

 

13.590 Ft
Várható szállítás: 2017. július 12.

Összehajtható utazóágy 6-18 hónapos babának

Nem kell, hogy a nyaralás vagy a rokonlátogatás extra gondot jelentsen a kisgyerekes családoknak. A Koo-di kényelmes, hordozható alvókuckója ideális megoldás, ha idegen helyen kell a babának aludnia. Legyen szó a délutáni pihenésről vagy az éjszakai alvásról.

A Koo-di Pop-up utazóágya valaha készült legkönnyebb utazóágy, ami kapható. Másodpercek alatt felállítható és  egyszerűen összehajtogatható a saját hordozótáskájába. Az utazóágy anyaga lélegző poliészter és pamut keveréke.

Miután a kisgyermek kinőtte játszókuckónak is megállja a helyét.

21.990 Ft
Várható szállítás: 2017. július 12.

Felfújható matrac Pop-up utazóágyhoz és Sun&Sleep utazóágyhoz

A felfújható matraccal még kényelmesebbé teheted a gyermek pihenését. A matrachoz lábpumpa és 100% pamut dzsörzé lepedő is tartozik, mely 40°C-on mosható. A matrac tökéletesen elfér az utazóágy hordozótáskájában.

11.990 Ft
Várható szállítás: 2017. július 12.

Felfújható matrac Pop-up és Sun&Sleep mózeskosárhoz

A felfújható matraccal még kényelmesebbé teheted a gyermek pihenését. A matrachoz lábpumpa és 100% pamut dzsörzé lepedő is tartozik, mely 40°C-on mosható. A matrac tökéletesen elfér a mózeskosár hordozótáskájában.

11.990 Ft
Várható szállítás: 2017. július 12.