Termékek Menü
0
Ecoegg Antibakteriális törlőkendő Kattintson rá a felnagyításhoz
Anyag 8 réteg természetes farost
Méret 27x30cm

Ecoegg Antibakteriális törlőkendő

Ár:
2.990 Ft

Gondolj bele a repülőtéren, a szállodákban hány ember fordul meg. Ha eddig te is vegyszerekkel átitatott törlőkendőkkel felszerelkezve indultál útra, akkor azokat felejtsd el. Ez a törlőkendő anyagának köszönhetően pusztítja el a baktériumokat, így vegyszerek használata nélkül tudsz vele bárhol takarítani

 

 

Gyártó: Ecoegg, Anglia
Várható kiszállítás: 2018. március 02.
Legkedvezőbb szállítási díj: 790 Ft
Menny.:db

Szállítási módok

                   

 

Leírás

Az ECOEGG legújabb terméke, az Antibakteriális takarító kendő, vegyi anyagok nélkül távolítja el a baktériumokat. Szuper nedvszívó képességű, szennyeződés taszító, és nem tartja meg a szagokat.

Az Antibakteriális takarító kendő 8 réteg természetes farostból készül, ennek köszönhetően nagy nedvszívással bír és könnyedén lehet vele takarítani a lakás bármely pontján.

Eltávolítja a baktériumokat

Hihetetlen, de benedvesítve a baktériumok 99%-át eltávolítja, nincs szükség a használatához semmilyen vegyszerre, tisztítószerre. Ezt a tulajdonságát a speciális alapanyagának köszönheti.

Szag és foltellenálló

Elegendő meleg vízben kimosni, és a baktériumokkal együtt a szagok és a foltok is könnyedén kijönnek belőle. Az öblítést követően ismét tiszta és szagmentes takarító kendőt kapunk, ami azonnal újra használható. Mosógépben is mosható, de a rendkívül jó minőségének köszönhetően, évekig megtartja jó tulajdonságait.

Sokrétűen használható

Ideális konyhában, fürdőszobában, padló tisztításakor, az autó ápolásánál, stb. Gyakorlatilag ezzel a takarító kendővel kiváltható az összes háztartási kendő, ahol fontos a baktériumok eltávolítása.

A CSOMAG 2 DB KENDŐT TARTALMAZ.

Hasonló termékek